Golvslipning i Lund

Få saker kan få ett hem att se så inbjudande ut som ett nyslipat och nybehandlat trägolv. Samtidigt vet vi att år av användning – högklackade skor, husdjur och hårda leksaker – sliter hårt på golvet. Det bildas repor där det samlas smuts som kan vara svår att få bort och som gör att golvet aldrig riktigt får tillbaka sin lyster.

Det går dock att råda bot på detta. Med golvslipning har vi möjlighet att återställa ditt trägolv till sitt ursprungliga skick och utseende. Skulle det röra sig om småskador på enstaka ställen, går dessa naturligtvis att laga separat. Resultatet blir dock bäst när hela golvet får behandlas. Vi rekommenderar att du bokar in en slipning av golv ungefär vart 15:e år för att alltid hålla ditt trägolv i ett bra skick. 

Vi på Lunds Golvmontage erbjuder parkettslipning & golvslipning i Lund, alltid utfört av auktoriserade yrkesmän. Har du frågor eller funderingar är du alltid välkommen att kontakta oss, vi är alltid redo att hjälpa dig med rådgivning och hjälp kring hur du ska sköta ditt golv.


Kontakta oss för slipning av ditt golv!