Golvslipning i Lund

Är du behov av golvslipning i Lund med omnejd så har du kommit rätt. Vi utför slipning av golv i Lund och får golven att se som nya ut. Få saker kan få ett hem att se så inbjudande ut som ett nyslipat och nybehandlat trägolv. Samtidigt vet vi att år av användning – högklackade skor, husdjur och hårda leksaker – sliter hårt på golvet. Det bildas repor där det samlas smuts som kan vara svårt att få bort och gör att golvet aldrig riktigt får tillbaka sin lyster.

Slipa golvet för längre hållbarhet

Det går dock att råda bot på detta. Med golvslipning och passande efterbehandling har vi möjlighet att återställa ditt trägolv till sitt ursprungliga skick och utseende. Skulle det röra sig om småskador på enstaka ställen, går dessa naturligtvis att laga separat. Resultatet blir dock bäst när hela golvet får behandlas. Vi rekommenderar att du bokar in en slipning av golv ungefär vart 15:e år för att alltid hålla ditt trägolv i ett bra skick. Vi garanterar att du kommer bli nöjd efter att vi har utfört slipning av golvet.
Ett hårdare golv kan klara sig utan att behöva slipas längre än ett mjukare. Ek, ask & bok klassas som hårdare träslag och är lite mer tåliga.

Hur lång tid tar en golvslipning?

Hur lång tid det tar att slipa ett golv beror såklart på hur stort rummet är där golvet behöver slipas i. Man får även ta i beräkningen vad för golv det är. Ett parkettgolv kan behöva en speciell slipteknik för att återställas. Generellt sett så tar det en arbetsdag att slipa och behandla ett normalstort golv. För att få ett exakt svar om hur lång tid det tar av slipa just ditt golv så kan du kontakta oss.

Golvslipning i Lund

Kan man slipa alla golv?

Det går bra att slipa alla typer av trägolv – med några undantag. Om golvet är riktigt gammalt eller nedslitet så kan det bli problem att slipa. Ett golv som redan har slipats flera gånger och slipats ner helt kan ha nåt sin slutpunkt. Kolla med oss hurvida statusen på ditt golv är och om det klarar att genomgå en slipning. 

Fräschare golv – golvslipning i Lund

Vi på Lunds Golvmontage erbjuder parkettslipning & golvslipning i Lund. Arbetet blir alltid utfört av auktoriserade yrkesmän med hjälp av högkvalitativa verktyg och produkter. Vi vet hur svårt golvslipning kan vara. Vi rekommenderar inte att försöka på sig det själv om man inte har erfarenhet av det sedan innan, det kan få oönskade konsekvenser. Det är därför vi finns här så att vi kan utföra din golvslipning i Lund åt dig. Vi strävar alltid efter perfektion och vi kan garantera att du blir nöjd med resultatet. Ett nyslipat golv höjer intrycket av hela hemmet – så tveka inte att ta tag i det nu!

Har du frågor eller funderingar är du alltid välkommen att kontakta oss. Vi är alltid redo att hjälpa dig med rådgivning och hjälp kring hur du ska sköta ditt golv. Tveka inte att prata med oss för att få en offert på just ditt projekt eller råd i hur du ska gå till väga för att ditt golv ska skina som aldrig förr.


Kontakta oss för slipning av ditt golv i Lund!