Beställ golvslipning från Lunds golvmontage

Golvslipning Lund

Vi på Lunds Golvmontage utför golvslipning i Lund. Tack vare vår långa erfarenhet ser vi alltid till att kunden ska bli så nöjd som möjligt.

Få saker kan få ett hem att se så inbjudande ut som ett nyslipat och nybehandlat trägolv. Samtidigt vet vi att år av användning – högklackade skor, husdjur och hårda leksaker – sliter hårt på golvet. Det bildas repor där det samlas smuts, smuts som svårt att få bort och som gör att golvet aldrig riktigt får tillbaka sin lyster.

Det går dock att råda bot på detta. Genom att låta oss slipa ditt golv har vi möjlighet att återställa ditt trägolv till sitt ursprungliga skick och utseende. Skulle det röra sig om småskador på enstaka ställen, går dessa naturligtvis att laga separat. Resultatet blir dock bäst när hela golvet får behandlas. Vi rekommenderar att du bokar in en golvslipning ungefär vart 15:e år för att alltid hålla ditt trägolv i ett bra skick.

När behövs golvslipning?

Golv behöver underhållas emellanåt, när man bör utföra arbetet beror på slitage. När golvet bör slipas beror också på vilken golvtyp som det gäller men även hur mycket slitage det utsatts för. Olika typer av golv kräver olika typer av behandling. Är det så att man har ett äldre golv hemma som ska grundbehandlas bör det först slipas. Mjukare träslag eller mer poröst material behöver oftast slipas med tätare intervaller.

För vissa är det viktigt att slipa golvet med jämna mellanrum. Detta kan bero på att man vill undvika ojämnheter på golvets yta. Andra slipar golvet i syfte att det ur det estetiskt ska passa in i inredningen.

På Lunds Golvmontage är vi alltid redo att hjälpa dig med rådgivning kring hur du ska sköta ditt golv. Kontakta oss på telefonnummer 046–211 30 40 eller e-post info@lundsgolvmontage.nu för offert gällande golvslipning eller reparation av just ditt trägolv.

Lunds Golvmontage Logo Stor