Badrums
renovering i Lund

 

Renovera ditt badrum med oss i Lund

Våta rum kräver kräver stor skicklighet och kunnande, därför kan det vara en god idé att ta hjälp av proffs när det börjar bli dags för din badrumsrenovering i Lund. Våra GVK auktoriserad plattsättare och mattläggare har gedigen utbildning och erfarenhet av denna typ av arbeten. Därför kan du som kund känna dig trygg med att alla våra arbeten utförs enligt de krav och regler som ställs på arbeten i våtrum. Alla våra arbeten dokumenteras enligt gällande branschregler. Garantidokument enligt GVK (golvbranschen våtrumskontroll) överlämnas efter avslutad entreprenad.

Du kan välja mellan helkaklat på golv och vägg i olika mönster, färger och material eller någon typ av plastmatta. Möjligheterna är oändliga när det kommer till att renovera ett badrum, därför jobbar vi alltid för att du som kund ska få precis det som du är ute efter. Vi hjälper dig med ditt badrum & badrumsrenovering i Lund!

Vi samordnar din badrumsrenovering

En badrumsrenovering kräver ett flertal olika yrkesgrupper, el, vvs, bygg, ventilation samt golvläggare. Allt detta kan vara krångligt att hålla koll på själv, därför samordnar vi en total entreprenad, från offertstadie, samordning och tidsplanering till arbetsprocessen och ditt färdiga badrum. Vi ger dig alltid ett fast pris som inkluderar allt som har med göra i renoveringen av ditt badrum. Att inte ge några överraskningar på fakturan är en viktig regel för oss. Vi är också experter på kakel & klinker.

Kontakta oss om du behöver hjälp med din badrumsrenovering så tar vi fram en skräddarsydd & kostnadsfri offert på din renovering! 

Badrumsrenovering i Lund

Vad bör man tänka på innan man påbörjar badrumsrenovering?

Innan man anlitar en firma för att renovera badrum så kan det vara bra att tänka till lite. Då går processen snabbare och man är bättre förberedd på kostnader och tidsåtgång.

Hur stort badrummet är

För att veta hur lång tid renoveringen kommer ta samt hur mycket det kommer kosta så är storleken avgörande. Mät gärna upp ditt badrum för att få en uppfattning. 

Byta ut rör i samband med renoveringen

Hur gammla är rören i ditt badrum? När du väl ska bygga om badrummet kanske det är en god idé att även byta ut rören.

Golvvärme

Golvvärme är en lyx som de flesta uppskattar. Det kan vara väldigt skönt att ha på den under vinterhalvåret. När man ska renovera badrummet kan detta vara en detalj att tänka på att montera in. 

Val av material

En viktigt del är att ta reda på vilka material man vill använda sig av. Det finns en hel del olika stilar och material att välja bland. Börja titta på detta i tid för att snabba på arbetet.


Vad kostar en badrumsrenovering?

När man börjar planera inför sin badrumsrenovering är självklart kostnaden en stor fråga. Exakt pris är väldigt svårt att svara på, det är väldigt individuellt. En totalrenovering av ett normalstort badrum kan kosta allt mellan 80-200.000 kr. För att få ett exakt pris för just ditt badrum är du välkommen att kontakta oss. Vi erbjuder en kostnadsfri offert på din badrumsrenovering och hos Lunds Golvmontage får du alltid ett fast pris!

Kan man sätta ny våtrumsmatta på en befintlig våtrumsmatta?

Detta ska man aldrig göra. Risken är då att man stänger inne fukt mellan våtrumsmattorna. Det finns flera risker med att göra detta. Rådfråga oss om du behöver hjälp med något som rör våtrumsmatta.

Kan man laga en våtrumsmatta?

Den bedömningen måste en expert göra. Vi på Lunds Golvmontage har den kunskapen och du är välkommen att rådfråga oss inom ämnet.