Badrum & Renovering i Lund

Badrumsrenovering i Lund

Våta rum kräver kräver stor skicklighet och kunnande, därför kan det vara en god idé att ta hjälp av proffs när det börjar bli dags för en badrumsrenovering. Våra GVK auktoriserad plattsättare och mattläggare har gedigen utbildning och erfarenhet av denna typ av arbeten. Därför kan du som kund känna dig trygg med att alla våra arbeten utförs enligt de krav och regler som ställs på arbeten i våtrum. Alla våra arbeten dokumenteras enligt gällande branschregler. Garantidokument enligt GVK (golvbranschen våtrumskontroll) överlämnas efter avslutad entreprenad.

Du kan välja mellan helkaklat på golv och vägg i olika mönster, färger och material eller någon typ av plastmatta. Möjligheterna är oändliga när det kommer till att renovera ett badrum, därför jobbar vi alltid för att du som kund ska få precis det som du är ute efter. Vi hjälper dig med din badrumsrenovering i Lund!

Vi samordnar din renovering

En badrumsrenovering kräver ett flertal olika yrkesgrupper, el, vvs, bygg, ventilation samt golvläggare. Allt detta kan vara krångligt att hålla koll på själv, därför samordnar vi en total entreprenad, från offertstadie, samordning, tidsplanering till färdigt badrum. Vi ger dig alltid ett fast pris som inkluderar allt, inga överraskningar på fakturan är en regel för oss.

Kontakta oss om du behöver hjälp med att renovera ditt badrum i Lund!