Badrums
renovering i Lund

Renovera badrum i Lund

Våta rum kräver kräver stor skicklighet och kunnande, därför kan det vara en god idé att ta hjälp av proffs när det börjar bli dags för en badrumsrenovering. Våra GVK auktoriserad plattsättare och mattläggare har gedigen utbildning och erfarenhet av denna typ av arbeten. Därför kan du som kund känna dig trygg med att alla våra arbeten utförs enligt de krav och regler som ställs på arbeten i våtrum. Alla våra arbeten dokumenteras enligt gällande branschregler. Garantidokument enligt GVK (golvbranschen våtrumskontroll) överlämnas efter avslutad entreprenad.

Du kan välja mellan helkaklat på golv och vägg i olika mönster, färger och material eller någon typ av plastmatta. Möjligheterna är oändliga när det kommer till att renovera ett badrum, därför jobbar vi alltid för att du som kund ska få precis det som du är ute efter. Vi hjälper dig med ditt badrum & badrumsrenovering i Lund!

Vi samordnar din renovering

En badrumsrenovering kräver ett flertal olika yrkesgrupper, el, vvs, bygg, ventilation samt golvläggare. Allt detta kan vara krångligt att hålla koll på själv, därför samordnar vi en total entreprenad, från offertstadie, samordning och tidsplanering till arbetsprocessen och ditt färdiga badrum. Vi ger dig alltid ett fast pris som inkluderar allt, inga överraskningar på fakturan är en regel för oss.

Kontakta oss om du behöver hjälp med din badrumsrenovering så tar vi fram en skräddarsydd & kostnadsfri offert på din renovering! 

Vad kostar en badrumsrenovering?

När man börjar planera inför sin badrumsrenovering är självklart kostnaden en stor fråga. Exakt pris är väldigt svårt att svara på, det är väldigt individuellt. En totalrenovering av ett normalstort badrum kan kosta allt mellan 80-200.000 kr. För att få ett exakt pris för just ditt badrum är du välkommen att kontakta oss. Vi erbjuder en kostnadsfri offert på din badrumsrenovering och hos Lunds Golvmontage får du alltid ett fast pris!