• Oak Danaborg

    Från Kährs

    tjansterbild

Trägolv

Vi säljer och lägger alla typer av trägolv, från massiva parkettgolv i fiskbensmönster till furtiljor och ekplank. Moderna lamellbyggda parkettgolv i alla förekommande träslag finns att beskåda i vår utställning.

Kvalitetsgolv från kända tillverkare såsom KÄHRS, TARKETT, FORBO och RAPPGO MÖRKASKOG, svenskproducerade trägolv med erkänt hög kvalité.

Slipning och behandling av trägolv utföres med gammal traditionell hantverksmetod, slitna golv förvandlas till vackra med olika typer av ytbehandlingar såsom VAX, LUT och SÅPA, LACK, OLJA.

Badrum & badrumsrenovering

Våta rum kräver kräver stor skicklighet och kunnande, våra GVK auktoriserad plattsättare och mattläggare har gedigen utbildning och erfarenhet av denna typ av arbeten.  Alla arbeten dokumenteras enligt gällande branschregler. Garantidokument enligt GVK (golvbranschen våtrumskontroll) överlämnas efter avslutad entreprenad.

Du kan välja mellan helkaklat på golv och vägg eller plastmattor. En badrumsrenovering kräver ett flertal olika yrkesgrupper, el, vvs, bygg, ventilation samt golvläggare. Vi samordnar en total entreprenad, från offertstadie, samordning, tidplanering till färdigt badrum. Fast pris som inkluderar allt, inga överraskningar på fakturan är en regel för oss.

Textila mattor och plastmattor/gummigolv

För kontor, offentliga utrymmen och privata bostäder erbjuder vi de flesta konventionella förekommande typer av golvbeläggningar. Beroende på vilken typ av utrymmen kan vi råda och föreslå lämplig typ av golv, prisklass, slitstyrka och materiel kan vara avgörande för en problemfri framtid med ett nytt golv.

Hygienkrav inom vård och storkök, en god design på kontor och i hemmiljö är en del av de saker man bör beakta vid valet av golv. Vi besitter god erfarenhet inom de flesta miljöer när val av nya golv är aktuellt.

Trappor

Trappan har ofta en central eller strategisk placering, vi går dagligen upp och ner i den, slitaget är större än på många andra ytor.

Kravet på materiel blir därefter. Inklädnad med massiv ek eller vacker textil matta av hög kvalité är en del av vad vi erbjuder. Trätrappor kan med fördel även slipas och ytbehandlas.

Klinker och sten

Plattsättning med klinker eller stenplattor i alla förekommande utrymmen är en ofta förekommande arbetsuppgift hos oss.

Allt från stora entrepenader till privata bostäder.