Ekgolv Cornwall

Tjänster

Kakel i LundKakel i Lund
Kakel i Lund

Trägolv & Parkettgolv

Certifierade proffs på trägolv & parkettgolv
Vi säljer och lägger alla typer av trägolv, från massiva parkettgolv i fiskbensmönster till furtiljor och ekplank. Moderna lamellbyggda parkettgolv i alla förekommande träslag finns att beskåda i vår utställning.

Kvalitetsgolv från . . .

Läs mer

Badrums
renovering i Lund

Kontakta oss för badrumsrenovering

 
Renovera ditt badrum med oss i Lund
Våta rum kräver kräver stor skicklighet och kunnande, därför kan det vara en god idé att ta hjälp av proffs när det börjar bli dags för din badrumsrenovering . . .

Läs mer

Kakel & Klinker i Lund

Kontakta oss för nytt klinker & kakel i Lund

Vi sätter sten, klinker & kakel i Lund

Vi utför plattsättning av klinker och kakel i Lund, i alla möjliga utrymmen, stora som små. Vi har stor erfarenhet av allt från stora entreprenader till privata . . .

Läs mer

Textila Mattor & Gummimattor

För kontor, offentliga utrymmen och privata bostäder erbjuder vi de flesta konventionella förekommande typer av golvbeläggningar. Beroende på vilken typ av utrymmen kan vi råda och föreslå lämplig typ av golv, prisklass, slitstyrka och material som kan vara avgörande för en . . .

Läs mer

Trapprenovering i Lund

Vi är certifierade proffs inom trappor & trapprenovering
Trappan har ofta en central eller strategisk placering, vi går dagligen upp och ner i den, slitaget är större än på många andra ytor. Kravet på material blir därefter. Inklädnad med massiv ek eller vacker textil matta . . .

Läs mer

Golvslipning i Lund

Kontakta oss för golvslipning

Är du behov av golvslipning i Lund med omnejd så har du kommit rätt. Vi utför slipning av golv i Lund och får golven att se som nya ut. Få saker kan få ett hem att se så inbjudande ut som ett nyslipat och nybehandlat trägolv. Samtidigt vet vi att år av användning – högklackade skor, husdjur och hårda . . .

Läs mer