Ekgolv Cornwall från Kährs

Tjänster

Kakel i LundKakel i Lund
Kakel i Lund

Trägolv & Parkettgolv

Vi säljer och lägger alla typer av trägolv, från massiva parkettgolv i fiskbensmönster till furtiljor och ekplank. Moderna lamellbyggda parkettgolv i alla förekommande träslag finns att beskåda i vår utställning.

Kvalitetsgolv från kända tillverkare såsom KÄHRS . . .

Läs mer

Badrums
renovering i Lund

Renovera badrum i Lund
Våta rum kräver kräver stor skicklighet och kunnande, därför kan det vara en god idé att ta hjälp av proffs när det börjar bli dags för en badrumsrenovering. Våra GVK auktoriserad plattsättare och mattläggare . . .

Läs mer

Kakel & Klinker i Lund

Kakel, Klinker & Sten i Lund
Vi utför plattsättning med klinker och kakel i Lund, i alla möjliga utrymmen, stora som små. Vi har stor erfarenhet av allt från stora entreprenader till privata bostäder. Hos oss får du alltid professionell hjälp med din . . .

Läs mer

Textila Mattor & Gummimattor

För kontor, offentliga utrymmen och privata bostäder erbjuder vi de flesta konventionella förekommande typer av golvbeläggningar. Beroende på vilken typ av utrymmen kan vi råda och föreslå lämplig typ av golv, prisklass, slitstyrka och material som kan vara avgörande för en . . .

Läs mer

Trappor

Trappan har ofta en central eller strategisk placering, vi går dagligen upp och ner i den, slitaget är större än på många andra ytor. Kravet på material blir därefter. Inklädnad med massiv ek eller vacker textil matta av hög kvalité är en del av . . .

Läs mer

Golvslipning i Lund

Är du behov av golvslipning i Lund med omnejd så har du kommit rätt. Vi utför slipning av golv i Lund och får de att se som nya ut. Få saker kan få ett hem att se så inbjudande ut som ett nyslipat och nybehandlat trägolv. Samtidigt vet vi att år av användning – högklackade skor, husdjur och hårda leksaker – sliter hårt p . . .

Läs mer